Aan- en verbouw

Verbouwen is een erg breed begrip en kan op veel verschillende manieren plaatsvinden. Bouw- en Timmerbedrijf D.A. Verkerk is gespecialiseerd in verbouwen in de breedste zin van het woord en helpt u graag bij al uw aan- en verbouwprojecten. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor het aanbouwen van een garage, een kap op de garage, een serre of een dakkapel, of het verbouwen van o.a. badkamers of verouderde delen van uw huis. U kunt uw aan- of verbouwproject zo gek niet bedenken: bij ons bent u aan het juiste adres!

Iedere situatie een ander project

Heeft u wel plannen om iets met aan- of verbouw te doen, maar weet u nog niet precies hoe u dit allemaal kunt gaan vormgeven in uw huidige situatie? Geen zorgen, de specialisten van Bouw- en Timmerbedrijf D.A. Verkerk denken graag mee over uw wensen en idee├źn en maken op basis daarvan een bouwtekening en een bijpassende offerte. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken om randzaken.

erker1

Door onze jarenlange ervaring met aanbouwen en verbouwen komen we gegarandeerd in samenwerking met u tot het gewenste plaatje. We verzorgen vervolgens het gehele traject, vanaf het eerste gesprek en advies tot de laatste plint. Bent u handig en wilt u liever zelf klussen? Ook daarvoor bieden we oplossingen op maat. Wij kunnen bepaalde onderdelen uit de begroting weglaten, zodat u zelf aan de slag kunt. Samen stellen we het juiste pakket voor uw behoeftes samen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een offerte aanvragen? Bel 06-17794064 of mail naar info@verkerktimmerwerken.nl voor informatie op maat.

DSC_0595[2]

Neem contact met ons op

Vul uw eigen inhoud in.