Houten garagedeuren

Is uw oude garagedeur aan vervanging toe of bent u van plan om een nieuwe garage te laten bouwen? Bij Bouw- en Timmerbedrijf D.A. Verkerk vindt u gegarandeerd de garagedeur van uw dromen, van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. We leveren een heleboel verschillende houten garagedeuren, waardoor u bij ons vrijwel zeker vindt wat u zoekt. Van moderne, strakke garagedeuren tot sfeervolle, klassieke garagedeuren: uw vraag verdient de juiste deuroplossing.

Ruime keuze en 10 jaar garantie

Neem een kijkje in ons ruime assortiment en zie wat wij u kunnen bieden. Doordat we eersteklas merantihout en een tweelaags afgewerkte grondverflaag op iedere gewenste kleur toepassen, kunnen we u tien jaar garantie op onze garagedeuren geven. U beslist zelf hoe uw garagedeur eruit komt te zien dankzij onze ruime keuze in hang- en sluitwerk. We verrichten de binnenafwerking, het uithakken en het aansmeren van de dorpel. U krijgt dus complete service, een garagedeur van kwaliteit en een lange garantie.

garagedeuren florie
geisoleerde garagedeuren woudenberg

Prijzen vanaf: 1995,- (type vt-2, excl. Montage, incl. Btw)

button_actie

Garagedeuren op maat

Al onze houten garagedeuren zijn uitgevoerd met een 3-puntssluiting, een aluminium laag aan beide zijden tegen kromtrekken, een houten of hardstenen dorpel als onderdorpel en rvs scharnieren. 

Kijk eens in het assortiment voor de verschillende garagedeuren en de opties die u hierbij kunt toepassen. Zit de garagedeuren van uw dromen er niet tussen? We maken graag een afspraak om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Ook is het mogelijk geheel naar wens een garagedeur te laten maken. Samen kijken we naar uw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Bij Bouw- en Timmerbedrijf D.A. Verkerk bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal, vakkundige montage, snelle plaatsing en maatwerk garagedeuren. Daarnaast is onze prijs-kwaliteitverhouding goed en zorgen we voor de afvoer van uw oude garagedeuren. 

Wilt u meer weten of direct een offerte aanvragen? Bel 06-17794064 of mail naar info@verkerktimmerwerken.nl

Vul uw eigen inhoud in.