Nieuwbouw

Staat het bouwen van een nieuwe woning op uw to do lijst of wilt u de nieuwbouw van uw dromen realiseren? Het is altijd de juiste tijd om uw ideeën en wensen tot uitvoering te brengen en bij Bouw- en Timmerbedrijf D.A. Verkerk helpen we u hier graag bij. Heeft u al bouwtekeningen of plannen op papier staan? Dan kunnen wij in goede samenwerking met u en/of uw architect een heldere begroting opstellen die nodig is voor de te bouwen woning. Op die manier komt u nooit meer voor verrassingen en lastige verrekeningen achteraf te staan. 

Onze specialisten geven u een begroting waarbij u in één oogopslag ziet wat het project gaat kosten, zonder kleine lettertjes en vervelende bijkomstigheden achteraf. Mocht u tijdens het bouwproces toch nog iets willen wijzigen, dan zoeken we uiteraard samen met u naar de beste oplossing. Dankzij deze zorgzaamheid en onze jarenlange ervaring ontzorgen we u als klant en hoeft u zich niet druk te maken om randzaken. Bij Bouw- en Timmerbedrijf D.A. Verkerk vinden we het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent.

woonhuis woudenberg nieuwbouw


Het gewenste plaatje

Ons doel is om samen met u de perfecte nieuwbouw te realiseren. We luisteren goed naar u als klant en creëren op die manier het door u gewenste plaatje. U weet waar u aan toe bent en we zijn open en eerlijk over de gang van zaken. Staat u te popelen om uw gedroomde nieuwbouw te realiseren en wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op via 06-17794064 of info@verkerktimmerwerken.nl. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwbouwproject op maat.

hollandse schuur

Neem contact met ons op

Vul uw eigen inhoud in.