Interieurbouw

Het interieur is één van de belangrijkste aspecten van uw woning of gebouw, maar wordt bij bouwwerk vaak buiten beschouwing gelaten. Bij Bouw- en Timmerbedrijf D.A. Verkerk vinden we het interieur van groot belang en willen we dat uw interieur is samengesteld aan de hand van uw woonwensen. Met uw input creëren we het totaalplaatje op maat, precies zoals u dat wilt. 

Interieurbouw op maat

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kastje dat precies in dat ene kleine hoekje past of heeft u meerdere lastige ruimtes waar standaard interieur niet kan worden geplaatst? Maatwerkproducten zijn dan de oplossing. Bouw- en Timmerbedrijf D.A. Verkerk is gespecialiseerd in interieurbouw en kan u helpen bij het realiseren van uw interieurwensen. Onze specialisten zijn in staat om ter plekke uw ruimtes op te meten om zo de juiste maten mee te nemen bij het ontwerpen van het gewenste interieur. Op deze manier bent u verzekerd van interieur dat in uw ruimte past. 

woonkamer renovatie woonhuis woudenberg

Wij bieden een standaard assortiment kasten van Garobe en DSH. Deze kasten kunnen in de juiste maat en kleur worden besteld, waarna onze specialisten deze modellen voor u monteren op de door u gewenste plek. Daarnaast is het ook mogelijk om interieur op maat te laten maken. Dit gebeurt in onze werkplaats en met duurzame materialen. Hierdoor zijn we flexibel en snel, en creëren we gegarandeerd het meubilair dat u voor ogen heeft.

Vraag naar de mogelijkheden

Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben op het gebied van interieurbouw? Maak uw keuze uit ons vaste assortiment en geef uw wensen door. Liever een op maat gemaakte kast voor bepaalde ruimtes in uw woning? Vraag vrijblijvend meer informatie aan: bel 06-17794064 of mail naar info@verkerktimmerwerken.nl en deel uw wensen.

DSC_0500[1]

Neem contact met ons op

Vul uw eigen inhoud in.